mandag 27. juni 2011

Los Angeles - dag 2

Endelig er døgnrytmen i ferd med å falle på plass, i hvert fall for de fleste av oss... Dagen i dag har vært ganske så rolig med mest bading. Godt for både store og små.

Jeg fikk jo da presset gjennom et besøk til søndagens variant av Farmers Marked og der var også resten av LA's befolkning;-). Det er så uendelig mye trafikk i denne byen! Jeg ville ha fått magesår av å bo her. En strekning som normalt ville ha tatt oss 15 min i f.eks Trondheim, tar her ca 2 timer. Så du skal være rimelig sikker på at du har skikkelig lyst til å dra før du beveger deg mot bestemmelsesstedet...

Uansett, Farmers Marked er nytelse fra ende til annen og vel verdt frustrasjonen i bil. Alle bodene er superfascinerende for ungene, alt fra verdens største tomater til produksjon av peanøttsmør i alle varianter.

Lunchen var igjen et problem å bestemme seg for, men til slutt landet vi på sushi hele gjengen. Og makirullene var faktisk noen av de beste vi har smakt! Lunch for oss 5 kostet $40 dollar, så det er rimelig å spise her.


Etter endt Lunch satte vi GPS'en på Santa Monica Pier. GPS er helt, helt nødvendig for å finne frem. På Santa Monica er det fullt av liv og røre. Det er sykler i mange fasonger, Skateboard, rollerblades og joggesko overalt. Folk elsker å synes og vi glor villig! I tillegg til selve Pieren med det den tilbyr av karuseller, sjonglører og show, er selve stranden helt nydelig. Hvit sand så langt øyet kan se, langgrunt for ungene og herlige bølger! Og ikke minst, damene i rød badedrakt med høy skjæring og redningsbøye akkurat som på Batwatch:-). Gutter i alle aldre fulgte svært nøye med på disse jentene, uten at jeg nødvendigvis skal nevne navn...

Selv om det ikke virker spesielt varmt, ca. 25 grader, er solen supersterk her. Ungene må smøres skikkelig godt hele tiden for å unngå å bli solbrent. Jeg har faktisk aldri opplevd at solen tar så hardt, så det gjelder å være litt forsiktig. Selv har jeg blitt litt sånn flekkvis rød og det egner seg definitivt ikke på bilde.

Middagen vår inntok vi på en liten indisk restaurant i Long Beach. Heldigvis ikke så langt fra hotellet for ungene var stuptrøtte etter en lang dag med mye sol og alle sovnet før hodet traff puta.

I morgen er vår siste hele dag i LA og den har vi tenkt å tilbringe i Universal Studios. Vi skal starte tidlig for å unngå den verste køen og så tar vi det derfra. Store og små barn gleder seg veldig:-)

Ønsker alle en fin mandag. Ida

1 kommentar:

  1. Høres ut som dere har det helt supert.
    Morsomt og følge dere:)

    Kos dere:)
    Klem Synnøve

    SvarSlett