onsdag 20. juli 2011

Èn bukse - mange muligheter:-)

Jeg vet det blir mye klær en periode, men litt utover blir det masse interiør. Akkurat i disse dager får vi supermye klær hver eneste dag og de er så fine at vi bare måååå vise de! Som denne smashing blusen her fra HunkyDory, med strikk i livet, halsen og på ermene.

I dag har vi fått en leveranse fra HunkyDory og en fra MaisonScotch (både til barn og voksne). Til barna finner du her og her

Denne fine buksa fra HunkyDory har vi fått inn i Navy (som Katarina har på seg) og Dark Army som er en litt mørkegrønn farge. Begge to superfine, passer til alt som kommer til høsten og sitter som et skudd! Lekre lommer bak og hel benlengde. Bildet i nettbutikken er feil farge, men alt står beskrevet. Du finner de her (slik ser de ut bakfra) og her (slik ser de ut forfra)

Her er HunkyDory blusen i en vasket navyfarge. Perfekt bluse, trenger ikke å stryke:-). Det liker vi!
Classy eller casual antrekk - du bestemmer. Med et par høye skoletter og litt smykker er du klar for fest, og med et par sneakers eller grove boots kan du springe til jobb.


Nye, herlige cardigans fra MaisonScotch, en i grå og en i navy. Begge passer perfekt til navybuksen fra HunkyDory. De koster 1190,- og du finner de i nettbutikken her


Og helt til slutt denne genseren fra MaisonScotch som de alltid har, bare med nye fargekombinasjoner. Denne gangen grålilla, med grå singlett inni. De hører sammen og koster 799,-.
Vips så har du dagens nyheter. Med mange kombinasjoner og muligheter. Vi ønsker deg en finfin onsdag:-)

Klem fra Katarina, Amanda, Sandra og Ida

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar