tirsdag 19. juli 2011

Magiske bukser...det liker vi!

Hvem vil vel ikke ha magiske bukser...? Jeg har i hvert fall skikkelig problemer med å finne meg bukser som passer (det hjelper heller ikke noe særlig å ha feriert i USA, for å si det sånn...).

Closed er et tysk merke som har utrolig bra bukser, som passer til mange rumper og lår, både pga passformen og den veldig bra stretchen. De starter fra str. 27-33. Du finner buksene i vår nye kategori i nettbutikken her

Den buksen som heter Position X er den som går til str. 33, den andre går til str. 32. Sammen med genseren fra Hunky Dory til 1190,- eller skjorten fra Custommade til 899,-, har du igjen perfekte høstantrekk til både hverdag og litt fest hvis du stæsjer det opp med kule sko, skjerf osv.

Begge buksene har livhøyde som er til å leve med;-), og er supermyke i stoffet. Position X er i velur og Trish er i babycord.

Katarina er i hvert fall superfornøyd (hun har på seg en str. 29). Buksene koster 1490,- og 1690,-. Verdt hver krone, mener vi.

Bordet med stjernegenser fra Stella Nova er pyntet med herlige gladioler i en helt fantastisk rødlig farge. Stella Nova sine nyheter finner du her

Og stativet med noe av det vi har fått så langt av høstens nyheter! Digge farger, ikke sant?!

Det er jo egentlig ikke tid for høst i Trondheim i dag, men i morgen slår regnet til og da må vi ha skikkelige klær!

Ha en deilig sommerkveld uansett hvor du befinner deg;-)

Klem fra Katarina, Sandra, Amanda, Cornelia og Ida

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar