mandag 11. juli 2011

Takk for følget!


Da er vi omsider nådd målet. Reisen er snart over. Kun noen timer sammen med våre nye venner gjenstår etterfulgt av nesten et døgn med flyreiser.


Når vi ankommer Trondheim, vil vi ha vært på farten i nesten tre uker. Tre fantastiske uker med mer opplevelser enn vi kunne ha forestilt oss. Vi har tilbakelagt ca 3000 km i bil, vært i Los Angeles, Santa Barbara, Carmel, San Francisco, Las Vegas og San Diego. Vi har bodd på highclass hoteller og lowclass hoteller. Begge deler har passet oss utmerket. Vi har spist mat fra nesten alle verdenshjørner, de aller fleste måltider har gledet samtlige ganer og mager. Vi har feiret nasjonaldagen i Las Vegas. Vi har hatt late dager og travle dager. Mest av alt har vi fem vært på tidenes ferie! De aller fleste forventninger er innfridd ( hvis man da ser bort fra skuffelsen over å ikke ha sett Jaden Smith...). Vi kunne sikkert ha gjort mye annerledes, men vi er storfornøyd med reisen akkurat sånn som den ble.Jeg håper at de som har fulgt oss, har hatt glede av lesingen, blitt inspirert til å selv ta turen eller har mimret over den gang du gjorde det. Jeg for min del føler at jeg har skrevet en reisedagbok som ungene og vi kan ta frem senere. Med så mange inntrykk og opplevelser, er det godt å satt noen av dem på "papiret".
Nå bærer det hjemover til verdens beste kollegaer på Cornelias Hus ( Katarina, Vibeke, Ragnhild, Amanda og Sandra ). Tusen takk for at dere har passet på sjappa mi! Jeg gleder meg til å ta fatt på høsten og innkjøp sammen med dere! Jeg kan nesten ikke vente med å treffe venninnene mine igjen, drikke vin, prate og le inn i de små timer. Jeg er klar for det meste! Dere vet hvem dere er, See You Very Soon!!!!Mest av alt vil jeg si takk for turen til min kjæreste Trond, Mathias, Nicolai og Cornelia!

Til alle dere andre; takk for følget!

1 kommentar:

  1. Har fulgt dere hele turen! Takk for følget! Det har vært kjempeinspirerende for en ihuga amerikafan! Har ikke fått mindre lyst til å ta en slik bilferie "over there"! Får se om jeg får resten av familen med på det i nærmeste fremtid.

    SvarSlett