mandag 4. juli 2011

San Francisco og Sausalito

Mengden besøkende til San Francisco har virkelig økt de dagene vi har besøkt byen. Det er langhelg, 4 juli og en menneskemengde så stor at vi har bestemt oss for å skygge banen og kjøre til Las Vegas.

Søndag bestemte vi oss for å kjøre over Golden Gate Bridge og besøke den lille, men nydelige byen Sausalito. Vi var ikke alene, for å si det sånn... Prøvde deretter å kjøre til Muir Woods, men måtte gi opp før vi kom halvveis. Det bor ikke mer enn 800.000 mennesker i San Francisco, men det må ha vært over en million tilreisende i tillegg. Minst...

Til min store glede var det et Farmers Marked i Sausalito og det måtte vi selvsagt besøke. Ikke tro at jeg har fetisj på disse markedene ( eller kanskje jeg har det?). Vi kjøpte oss masse deilig frukt og la oss i en park med alle de andre før vi vendte nesen over broen igjen. Resten av ettermiddagen gikk med til bading på hotellet til ungenes store glede.

Vi kunne jo ikke reise fra San Francisco uten å ha tatt de berømte Cable cars som snegler seg oppover gatene. Etter nok en time i kø, hang vi endelig utenpå en av disse trikkene som fortsatt blir manuelt styrt og som er et av byens absolutte kjennetegn. I køen traff vi en familie med tre barn fra Sør-Afrika som har flyttet til en liten by rett utenfor San Diego. Utrolig koselig å snakke med noen andre enn hverandre, så vi inviterte de like godt med på middag i Chinatown:-). Et par timer, et godt måltid og et nytt vennskap senere er vi nå invitert i bursdag til sønnen i huset neste søndag hjemme hos dem og det tror jeg faktisk vi skal takke ja til! Jeg elsker å bli kjent med nye folk og man blir aldri for gammel for å ta kontakt:-))).

Reisen til Las Vegas tar 9 timer. Vi har bestemt oss for å ta hele turen i ett jafs uten overnatting. Tror det blir spektakulært å feire 4 juli der. Gleder meg til å oppleve og fortelle. What happens in Vegas does NOT stay in Vegas...

Et tre ganger hipp hurra for independence day! Klem fra Ida
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar