tirsdag 5. juli 2011

Las Vegas

Etter nesten 10 timers kjøring, som faktisk gikk lekende lett, var det helt, helt spesielt å rulle inn i Las Vegas. Det er så annerledes alt annet og utrolig spektakulært. Det hele ser ut som en fantasiby med gedigne hoteller i gull, formet som pyramider, orientalske slott og mini eiffeltårn. Utrolig spesielt, harry og kjempegøy!

Ungene elsker Las Vegas selv om det strengt tatt ikke er en by først og fremst beregnet på dem. Det er likevel masse å finne på sammen med barn og vi har tre dager her for å leke, bade og kose oss.

Vi er installert på Bellagio, et gedigent luksushotell med plass til mange tusen mennesker. Det har Las Vegas' største casino og rommene ( som er mer som suiter ) kan du få for i underkant av 1000 kroner i midtuke per natt. Her er alt beregnet på at man skal legge igjen pengene sine på gambling, så muligheten for å bo svært bra for en rimelig penge er absolutt tilstede.

Bellagio er kjent fra masse filmer, særlig for vannshowet i bassenget utenfor. Nydelig å se på på kvelden og vi avsluttet dagen på sushirestauranten Yellowtail med utsikt rett på showet. Herlig!

Det gjelder å være uthvilt for her er det varmt, opp mot 40 grader, masse mennesker og plenty vi skal rekke over, så nå sover alle ( ja, ikke jeg da:-)).

With love from Vegas. Ida

2 kommentarer:

 1. Hei Ida:))
  Dette ser ut til å være tidenes ferie!! Guuuurimalla så masse flotte bilder du har tatt og så bra du skriver, helt sikkert til glede for mange med meg:)God tur videre!

  Sees vi i Danmark?

  Hilsen AC i Bergen

  SvarSlett
 2. Hei kjære deg! Det var lenge siden. Hvordan har du det? Jeg dropper Danmark denne gangen, prøver Stockholm i steden. Synes formland var litt dårlig sist. Hva synes du?

  Så koselig at du leser bloggen:-))

  Klem fra ida

  SvarSlett