tirsdag 26. juli 2011

Et paradoks...og Ti-Mo

Det er med blandede følelser vi nå tar i bruk blogg og Facebook for å fortelle om hva som skjer i butikken igjen. Det har vært noen dager hvor vi har vært lammet av sjokk, sorg og desperasjon. For de fleste av oss er det helt uvirkelig det som har skjedd og det kommer til å ta lang tid å bearbeide og fordøye alt sammen. I denne perioden har sosiale medier, og særlig Facebook, fungert som en samlende kanal for informasjon og sorg. Og det skal vi fortsette med i lang, lang tid.

Verden og livene våre kommer aldri mer til å bli den samme. Her hos oss i butikken er enkelte mer direkte berørt enn andre. Hver og en må få bruke den tiden de trenger til å sørge og få den støtten de trenger. Likevel går butikklivet videre. Men ikke uten stadige påminnelser om hva som har skjedd i landet vårt. Hver dag har det kommet mailer fra utenlandske leverandører som har uttrykt stor medfølelse med oss alle. Det er godt å oppleve at selv om mye av det vi driver med er basert på materialistiske verdier, finnes det så mange mennesker bak som bryr seg.


I dag har vi fått leveranser fra ByNord, Ti-Mo og Alexandra Villefrance. Alt ligger i nettbutikken bortsett fra Alexandras herlige peacearmbånd. De blir lagt ut i kveld.

En stor klem fra oss - Katarina, Sandra og Ida

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar