torsdag 7. juli 2011

Leaving Las Vegas

Våre dager her har stort sett gått med til å bade, shoppe litt og spise godt. Vi har beveget oss ørlite på The Strip, men denne hovedgata egner seg ikke for barn. Her tilbys øl, horer og sukkerspinn i skjønn forening og ingen av delene er spesielt stas for ungene. Men hotellets badeanlegg er fantastisk og shoppingen enda bedre.

Inne på ceasars Palace er det laget en innendørs handlegate som skal se ut som gamle Rom. Her ligger Christian Loubotin, Balenciaga, Louis Vuitton, Chanel osv osv på rekke og rad. Ca 200 av de mest fasjonable motehusene er samlet her. Det er alikevel ( tro det eller ei ) H&M som trekker mest oppmerksomhet. Den er helt annerledes alle andre jeg har sett og var stappfull av folk. Morsomt:-).

Det tar på å være på denne typen ferie. Alle inntrykk, lange bilturer og sene kvelder har gjort sitt til at våre barn nå er litt slitne. Vi måtte derfor avbestille gårsdagens billetter til Cirque de Soleil. Kan ikke annet enn å si at det var skikkelig kjipt, men sånn er det... Sjansen byr seg vel kanskje en annen gang, det er uansett ikke verdt trøtte og sure unger.

På formiddagen skal vi reise herfra og turen vil da gå til vårt siste stoppested, San Diego. Der skal vi være til vi reiser hjem tirsdag. Godt med endel dager på samme sted. Også her står sol og bading på programmet. Herlig for store og små!

Glemte forresten å fortelle at vi ikke har brukt en eneste cent på gambling. Vi hadde faktisk tenkt å ta noen runder på en enarmet banditt, men barn får ikke bevege seg i nærheten av maskinene ( vaktene kommer springende til hvis de så mye som kikker inn på området ), så da sparte vi de pengene.. Har forøvrig sett endel andre mennesker her som definitivt burde ha hatt med seg barn, for å si det sånn...


Stor torsdagsklem fra Ida&co

1 kommentar: