lørdag 2. juli 2011

Ukeslutt og favoritter

Da har nok en uke rast avgårde her hos oss på Cornelias Hus med salg, vareleveranser og ikke minst mange koselig kunder både i butikk og på telefon - vi setter utrolig stor pris på dere!
Legger stadig ut nye godbiter på salget så her kan du fortsatt gjøre gode kupp.
I begynnelsen av uken fikk vi inn denne storfavoritten fra Cathrine Hammel. Utrolig lekker design i 100% herlig merinoull. De har absolutt fått føtter å gå på og det henger bare noen enslige gensere igjen på stativet så har du tenkt å skaffe deg godgenseren til høsten må du bestemme deg NÅ. Du finner de her.
Så kom det en stor forsendelse fra vår egen favoritt. Vi på Cornelias Hus bare elsker ByNord. Kan vel egentlig ikke få sagt det ofte nok..............
Med i pakken var den megakule kopphåndduken med ulvemotiv som vi og dere har ventet lenge på. Den kan i tillegg til å brukes som koppehåndduk brukes både som brikke og stoltrekk. Ja bare fantasien setter grenser for dere kreative der ute. Du finner den her.

Med i pakken var også de nydelige Northern light lyslyktene i fantastiske nye og sommerlige farger som citrus, eplegrønn og aqua. De er bare til å spise opp og vil løfte ethvert sommerbord.

Alle nyhetene fra ByNord finner du her

Nå skal jeg ut og nyte sommervarmen som endelig har kommet tilbake til Trøndelag igjen - tror tom jeg så sola....

Riktig god helg ønskes fra Vibeke, Sandra og Ragnhild

1 kommentar: