tirsdag 22. februar 2011

Be a star...og kundekveld

Kundekveld vi annonserte i går er nå nesten full, men det er igjen noen få plasser, så du kan sende oss en mail på shopping@corneliashus.no , så svarer vi deg med en gang. Det blir garantert en spennende og annerledes kveld:-)

I dag har vi fått inn mine favoritter, strandmadrassene. Jeg synes de er så fine må ha med meg noen sånne på hytta. "voksduk" på ene siden og bomull på den andre. Perfekt til å rulle sammen og ta under armen eller i strandkurven. De koster 549,- og finnes i tre forskjellige modeller.

I samme serien har vi fått inn puter og pledd. Herlige farger og fine priser! Det liker vi. Dette er samme som vi fikk inn forrige uke i voksduker, så her er muligheter for å få til en skikkelig helhet.

Vi pakker opp for harde livet og blir så lykkelige når det blir akkurat sånn som vi har tenkt oss. Finnes ingen bedre følelse enn det. I morgen er det onsdag og det betyr overtid. Alltid enklere å lage nye vinduer og utstillinger hvis vi har fått masse nytt. Bilder kommer i morgen kveld.

Været i Trondheim har vært strålende hele dagen. Perfekt for de som ferierer denne uka. For oss andre også, for den saks skyld. Gleder oss til å møte mange av dere i morgen.
Ha en deilig kveld!
Klem fra Katarina, Ragnhild, Vibeke, Bente og Ida
1 kommentar:

  1. Så lekkre saker du viser her..
    Gleder meg til å bruke strand madrass igjen
    Her er det ramla ned en hel haug snø. kan ikke si jeg liker det
    Kos dere på kunde kvelden

    SvarSlett