onsdag 9. februar 2011

Vårnytt og kleshengere........

Puh, dette har vært en laaang dag..... Endelig er Odd Molly's vårnyheter på plass i butikken,
og mange plagg har allerede funnet veien ut av døren, i tillegg til alle som ble sendt i går.
Spesielt jakkene vekker begeistring med sine kule detaljer og nydelige farger.
Denne nydelige blusen ser ut til å bli vårens storfavoritt. Hvem kan vel unngå å bli glad av å se på denne blusen i et drops av en farge. Du finner alle vårnyhetene fra Odd Molly her.
Med så hyppig varelevering som vi opplever nå, mangler vi ikke bare hender, men vår store utfordring i går var å finne nok kleshengere å henge alle disse herlige vårplaggene på.
Gleden var derfor stor når vi mottok denne kassen med hengere per ilbud i dag. Sjelden har vel noen vært gladere for å motta en kasse full av kleshengere - jeg fikk ihvertfall noen rare blikk når jeg kom med et lite gledeshyl når jeg åpnet denne.
Vi har også pakket ut MiniATure og Ti-Mo som blir lagt ut i nettbutikken i morgen. I morgen venter Katvig - og det så veldig lovende ut når jeg lurkikket ned i esken - fortsettelse følger.......

I morgen kommer Ida hjem etter en hektisk uke med innkjøp. Det skal bli koselig å få hjem sjefen sjøl, og ikke minst få sett alle skattene som venter oss til høsten. Kanskje vi deler litt med dere også...........


Ønsker dere en fin kveld!Hilsen fra Vibeke, Sandra og Ragnhild.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar