torsdag 17. februar 2011

Vareleveringsbonanza og Hoss Intropia


For en uke det har vært hittil hos oss på Cornelias Hus. Vi har såvidt landet etter vårens innkjøp, så ramler det ene merket etter det andre inn i butikken, og nei ikke alle begynner på x Ida.........;-)
I dag fikk vi inn Hoss Intropia som er et nytt merke av året hos oss. Merk deg navnet! Dette merket har vi utrolig stor tro på. Bare se de store smilene til Ida og Ragnhild når de pakker opp.
Buksedresser i herlige print, kule kjoler og skjørt. Er ikke dette skjørtet bare superlekkert?!
I love it! Hverdagsskjørt med en twist. Det skal jammen meg få bli med meg hjem i dag.
Se bare hvor kul, elegant og laidback Katarina er i denne buksedressen fra Hoss.
Når vi får inn så mye varer som nå, tar det litt lenger tid før vi får lagt ting ut i nettbutikken. Ser du noe du liker, er det bare å ringe. Aeronauticabuksa vi fikk inn tidligere denne uka, rakk vi faktisk aldri å legge ut - den er allerede utsolgt.....
Hunkydory og Andersen & Lauth blir lagt ut i kveld. Hoss Intropia og Maison Scotch legges ut i morra. Å, jeg glemte kanskje å nevne det? Vi har fått inn nye kule bukser fra Maison Scotch, sammen med jakker, undertøy, gensere og t-skjorter, så det er bare å vente i spenning.
I dag har vi også fått påfyll av strømpebukser fra Sneaky Fox. Super kvalitet, god komfort og kule prints. Har jeg nevnt det før? Det kan i tilfelle ikke nevnes for ofte. Disse strømpebuksene er de beste - og har du ikke prøvd de før er det jammen meg på tide..............
Du finner alle nyheter som blir lagt ut her.Ha en herlig kveld!
Hilsen fra Vibeke, Katarina, Ragnhild og Ida
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar