onsdag 23. februar 2011

My boobs are ok...

Kanskje ikke kjempefin sang, men betydningen av teksten er jo ikke så aller verst...

Stella McCartneys undertøy kom i dag. Eller i hvertfall ett sett enn så lenge. Undertøyet oser av kvalitet og luksus og er en drøm å se på. Vi sørget for å ikke sikle ned i kassen, men det var ikke langt unna.

Størrelsen på trusene går fra S-XL og koster 590,-. BH'en går fra 70A (veeeldig, veeeldig lite) til 80D. Prisen for den er 990,-. En gang i mellom er det jo deilig å kle seg i det lekreste undertøyet og føle seg helt vel fra innerst til ytterst. Herlig følelse!

Undertøyet blir ikke lagt ut i nettbutikken, så skulle du ønske litt info eller kjøpe deg et sett, må du ta kontakt på mail shopping@corneliashus.no eller telefon 73510600. Vi hjelper deg med størrelser og det du ellers skulle lure på.

Som bildet viser, kan det være riktig så artig å pakke ut varer. Heldigvis, i og med at det er det vi holder på med hele dagen lang. Husker ikke helt hva vi lo av her, men det kan ha vært noe med BH i str. 70A... Og så kan dere jo lure på hvem som befinner seg i Bh'en på det første bildet:-)
Må også informere om at kundekvelden nå har fullpakket antall påmeldte, så hvis du ønsker å bli med, må du stå på venteliste. Tusen takk til alle dere som har meldt dere på! Dere ommer til å få en SUPER kveld!
Stor klem fra Katarina, Amanda, Ragnhild og Ida

3 kommentarer:

 1. Hvorfor le av BH i 70A? Er faktisk mange som bruker det! Føler meg ikke truffet da jeg bruker 75B som sikkert er gjennomsnittlit i norge, men syns ikke å le av hverken store el små pupper eller damer er fint gjort. Vil ikke komme og handle av dere om dere tenker sånn om størrelser på klær.

  SvarSlett
 2. Jeg ser heller ikke helt humoren av størrelsen 70A, noen er mindre, andre er større, men det burde gå ann å respektere at alle ikke er like.

  Det er litt trist at hos dere er tydeligvis "my boobs are OK" kun hvis de er STØRRE enn 70A (og hvertfall ikke mindre!!). Jeg tror dere traff flere enn dere tror med dette innlegget, ikke bare de dere mener burde skaffe silikoninnlegg for å kunne være en "BH verdig", men andre som av og til føler at kroppen deres er litt for liten, for stor, for rund, for flat....

  Jeg tror dere hadde vunnet noe på å ha innlegget vinklet med at dere har et STORT utvalgt BH størrelser som passer alle, og skulle det være noe er det bare å spørre så skal dere med glede hjelpe, ikke bli latterliggjort fordi man ikke passer inn i det dere anser som standard.

  SvarSlett
 3. Uff, her tror jeg vi er blitt totalt misforstått! Det er jo absolutt ingen av oss som ler eller gjør narr av hverken den ene eller den andre kroppen. Tvert i mot, møter vi på Cornelias Hus damer i alle aldre og fasonger med åpne armer. Vi har klær som passer til alle. Tittelen på innlegget sier jo nettopp det, at brystene våre er supre sånn som de er.

  Hvis dere ser på oss tre som står ved disken, er det ingen av oss som tar seg selv spesielt høytidelig og det er vel kanskje der humoren ligger.

  Ha en flott søndag! Hilsen Ida/ Cornelias Hus

  SvarSlett