torsdag 24. februar 2011

Kampanje på SMEG 50-talls kjøleskap

Endelig har leverandøren kampanje igjen på verdens herligst kjøleskap! For hvem drømmer vel ikke om å ha et ekte SMEG 50-talls kjøleskap?

Nå kan du bli den lykkelige eier av et, og det til nesten 30% avslag! Kjøleskapene kommer i flere høyder og utformelser, men de vi selger mest av, er FAB28 og FAB30 på hhv. 151 cm og 161 cm. FAB28 har en dør med innvendig liten fryseboks og FAB30 har to dører, en stor til kjøleskapet og en liten oppe til fryseboks. De koster nå 15.990,- og 17.690,-. Fortsatt et ganske kostbart kjøleskap, men masse penger å spare hvis du først har bestemt deg for å fornye kjøkkenet ditt.

Kjølskapene kommer i et utall farger, alt fra helt nøytral krem og hvit, til lyseblått, rødt eller rosa. Fantastiske farger! Selv har jeg et lyseblått og jeg elsker det. Kommer aldri til å bli lei og er så glad for at jeg kjøpte det. Nå har jeg hatt det i to år og blir bare så glad av å se på det:-)

Hvis du har lyst til å bestille et eller ønsker å snakke med oss om de forskjellige kjøleskapene, er det bare å sende en mail på shopping@corneliashus.no eller ringe på 73510600.
Nå tar jeg vinterferie og det skal bli digg. Savner mann og barn som befinner seg til fjells, så de neste par dagene skal jeg kose meg med dem og gode venner på Oppdal. Ønsker alle lesere en riktig god helg, så "snakkes" vi på mandag:-)
Klem fra Katarina, Ragnhild, Bente og Ida2 kommentarer: