lørdag 19. februar 2011

Vårfornemmelser

Det er bitende kaldt ute i Trondheim i dag, men så utrolig vakkert og sola gir heldigvis lovnad om lysere tider........
Med lyset kommer våren og med våren kommer .....wait for it.....vårnyheter. Trangen til å fornye både seg selv og omgivelsene.Ja, jeg vet jo at jeg hadde vårklær i fjor også, men det er liksom så fjorårets. Eller "so last week" som vi sier på spøk her i huset...............
Hvor deilig er det ikke å freshe opp seg selv med et par nye sko, en ny vårjakke eller hva gjør ikke en ny pute i en lekker vårfarge og litt blomster og nips (som min man kaller det) for trivselen inne.
Og det beste av alt er at vi kan hjelpe deg med alt dette:-) Kom innom så skal vi gjøre vårt beste for å gi deg vårfornemmelsen og kanskje et nytt vårantrekk til både deg og huset i tillegg......

Vi har lagt ut masse fint i "en igjen" kategorien i nettbutikken, så her kan du gjøre et skikkelig kupp! Alle nyheter blir lagt ut fortløpende her.
Vi har ikke rukket å legge ut alt enda for vi omtrent drukner i nye varer, men vi skal brette opp armene og gjøre vårt beste for å pakke opp, prise og ta bilde av alt så dere får se.


Da gjenstår det bare å ønske dere en strålende helg og herlig vinterferie til de av dere som er så heldige å ha det. Her er det "business as usual" og vi er tilgjengelig både i butikken, på nett og telefon. Gleder oss til å høre fra dere!Lørdagshilsen fra Vibeke, Ida, Sandra og Amanda.

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Jeg var å besøkte butikken deres på fredagen nå, og må bare si at butikken deres er kjempekoslig:) Kjøpte med meg luktelys og den nydlige honningen fra naturen, som smakte veldig veldig godt. Vet dere om noen her i Ålesund selger den?

    Hilsen fra ei øyataus som liker honning:)fra naturen :)

    SvarSlett