mandag 14. februar 2011

A little pink on Valentines Day

Vi er ikke så store på Valentines Day her på Cornelias Hus. Men vi har da litt til både han og henne for den som ønsker å gjøre stas på kjæresten sin. Sønnen min (på 11 år) har planlagt leeeenge hva han skal gi til sin spesielle venninne idag, så det er tydelig at tidene forandrer seg...

Men vi er glad i rosa, det skal vi ha. Og særlig litt knall rosa nå som våren nærmer seg. Se bare på disse kule ledningene fra NUD, er ikke de helt rå? Setter litt farge på tilværelsen - og det liker vi.

Alle nyanser er forsåvidt fint. Sånn som denne pudder/babyrosa fargen på Faliero Sarti skjerfet. Verdens beste skjerf, for øvrig. Det begynner å bli tomt for Faliero skjerfene nå, men det kommer snart nye. I lekre og sommerlige farger. Og noen helt fantastiske print. Vi gleder oss! til det også...

Vår favortt ByNord har også litt rosa her og der i sine kolleksjoner. Disse putene er til å dø for. Da jeg var i Stockholm for et par helger siden, sto det en vase på badet med nøyaktig en slik tistel i. Nydelig! Jeg motsto fristelsen til å stappe den i veska mi. Jeg er jo en anstendig kvinne, må vite.

Nå begynner min arbeidsdag å nærme seg slutten. Det gjenstår å se om min kjære sønn har lært noen triks om Valentines Day av faren sin. Det hadde jo vært kos - å bli skikkelig overrasket. Katarina kaller det Alla Hjärtans Dag. Jeg liker det mye bedre. Jeg skal i hvertfall hjem å gjøre stas på alle de fire hjertene som tilhører meg.
Ha en deilig kveld alle sammen - Klem fra Ida
1 kommentar: