tirsdag 8. februar 2011

Odd Molly, Ti-mo og MiniATure

Mens Ida er i Oslo og gjør de siste innkjøpene for høsten, ramler fjorårets messe-funn inn i butikken. I dag har vi fått Odd Molly, som vi hadde masse forhåndsbestillinger på, så vi har hatt vår fulle hyre med å pakke opp for så å pakke ned igjen for å sende til dere.
I tillegg fikk vi påfyll av Ti-mo basic som har vært utplukket i størrelsene lenge nå. Vi bare elsker de nye fargene og det ser det ut til at dere gjør også....... I tillegg fikk vi inn en del nye styles som denne kule trench-coaten som blir et must i vårgarderoben. Kjolen over er også fra Ti-mo og finnes også i svart. Legges ut i nettbutikken fortløpende.
Vi fikk også inn masse fint fra MiniATure, vårt nye barne-klesmerke, som vi er så lykkelig over å føre i butikken. Utrolig masse fint, som jeg bare viser dere et lite utvalg av, siden vi bare er halveis i oppakkingen..................
Kule bukser til gutta, søte cardigans til jentene, bodyer, pysjer og masse mer.................
Og hvor bedårende er ikke denne nydelige dongerikjolen til prinsessa? De blir å finne i nettbutikken veldig snart.
Skal bli godt å komme hjem og legge bena høyt i kveld og lade batteriene til mer oppakking i morgen - vi gleder oss til å finne flere skatter.


Ha en super tirsdagskveld!
Hilsen fra Vibeke, Sandra, Ragnhild og Bente

2 kommentarer:

 1. Masse fint som har begynt å komme inn nå!
  En søt Timo-kjole ble med meg hjem idag!;))
  Nå vil jeg ha vår!
  Ha en fin kveld;)

  SvarSlett
 2. Takk for det! Nå bugner virkelig butikken av masse fine vårnyheter som gir vårfølelsen her inne ihvertfall:) Du får ta på deg den supersøte kjolen din og drømme om lysere tider.

  Ønsker deg en strålende dag!

  SvarSlett