mandag 7. februar 2011

Custommade og morsdag

Litt sånn dagen derpå for meg etter motemessa i København i helga. Hodet er fullt av nye inntrykk og kroppen er sliten etter en lang helg med gåing. Men du verden så morsomt vi har hatt det og så utrolig mye fint vi har bestillt. Vi har funnet mange kule nye merker som Closed fra Tyskland og Pieszak fra Danmark. Vi har bestillt fantastiske sko fra Chie Mihara og Candice Cooper. Våre faste merker skuffet heller ikke - kolleksjonene var utrolig bra. Boots, jakker, smykker you name it - vi har bestillt det!
Veldig koselig å være tilbake i butikken også og møte masse hyggelige kunder både i butikken og per telefon. You make my day! Ida og Katarina er i Oslo og gjør de siste bestillingen for høstkolleksjonene fra merker som Aymara, Katvig, Maison Scotch, Timo og Odd Molly - stemningen var høy sist jeg snakket med dem så det lover veldig bra :-)
I dag har vi fått mer enda en eske fra Custommade og der fant vi masse fint som denne utrolig nydelige silkekjolen som også fins i nude. Masse fine topper, tunikaer og skjerf i sarte herlige farger blir lagt ut i nettbutikken i løpet av kvelden.
Utrolig herlig vær i Trondheim i dag. Aner at våren er i anmarsj og det liker vi. Til helga er det morsdag og Valentines på mandag, så vi har laget et lite bord med mange gode gaveforslag for enhver smak. Så det er bare å komme innom for å kjøe gave til mor eller gi kjæresten et hint og send ham i vår retning. Husk vi har gavekort også. For dere som ikke har anledning til å komme innom ta en titt i nettbutikken for gode gavetips.
Ha en fortsatt strålende mandag - så håper jeg at vi sees i butikken om ikke så lenge.....
Hilsen fra Sandra, Ragnhild og Vibeke


4 kommentarer:

 1. Jeg har lest så mye om Corneliashus på blogger at nå har jeg såååå lyst til å ta meg en tur neste gang jeg er i hjemtraktene! Skal inn og kikke i nettbutikken etterpå. Vet ikke om du fører Jumina? Det er et fantastisk flott merke norske barentøy som skiller seg ut i mengden og de er på jakt etter flere norske forhandlere. Nei, jeg er ikke sponset ;)

  Fin uke te dæ! ;)

  SvarSlett
 2. Takk det samme! Du er hjertelig velkommen både på nett og i butikken.

  SvarSlett
 3. Liten hilsen til dere.:-) Jeg bor i Oslo og har handlet i nettbutikken deres flere ganger...En fryd..kjapt levert, og også kjapt ekspedert de gangene det ikke har passet og jeg har måttet returnerer.:-) fortsett sånn det gir dere fornøyde kunder som kommer tilbake.:-) kan ikke si det samme om flere andre nettbutikker jeg har handlet i.:-)

  SvarSlett
 4. Takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Det setter vi stor pris på:)

  Ønsker deg en strålende dag!

  SvarSlett