torsdag 27. januar 2011

Greengate...og Stockholm i morgen

I dag fikk vi en stor leveranse fra Bloomingville. Langt fra alt vi har bestilt, men i hvertfall noen kule lamper og annet stæsj:-). Det kommer i nettbutikken på mandag. Bloomingville har mye fint, særlig nå på sommeren. Vi har bestilt noen fine daybeds til å ha ute. De gleder jeg meg til å få inn.

Housedoctor tingene som kom i forgårs sprader kjapt ut av butikken og den som vil sikre seg en termos, bør vel ikke vente altfor lenge med det. De er jo så fine, med stjerner og en skikkelig nostalgisk kopp:-). Jeg er fan og det er ungene mine også! De små lysglassene derfra er også veldig populære.

På mandag fikk vi også kjempefine ting fra East of India. De har utrolig mye kule småting. Og det trenger vi jo. Hele tiden;-). Skiltene derfra har vi bare noen få igjen av. Veldig fine, og bare 129,-. Sticky notes derfra er også kult, synes jeg. Som en erstatning til de grelle og gule post-it lappene.

Så fikk vi MiniATure, et herlig dansk barnetøysmerke. Veldig fine klær og favorittene mine er Otily og Osa. Veldig fin bukse og hettegenser som er mye finere på enn bildene tilsier. Ting er jo som oftest det. Ikke lett å få tatt fine bilder av klær som ikke henger på en kropp, for å si det sånn. Datteren min fikk ihvertfall et sett og hun digger det! Gleder meg til å få mer derfra og til å ta ut tøyet for høsten om et par ukers tid.

Så har vi fått litt fra Braez, Cathrine Hammel og Ti-Mo. Sistnevnte har kommet med noen veldig fine og nye modeller. Bl.a har hun laget hjertesingletten i en kort variant som er kjempefin. Alt det ble lagt ut i nettbutikken i dag.

Bildene fra Greengate er fra vårens katalog. Masse, masse fint. Noe har kommet, men mesteparten kommer i løpet av februar. Jeg synes vårens nye mønstre er nydelige. Spesielt det blå. Har tidligere hatt litt "problemer" med blått, men det vokser på meg og nå kan jeg tenke meg mange ting i blått. Litt puter og annet snacks. Blir vel litt, kjenner jeg meg selv rett. ByNord har forresten verdens fineste lysglass i blått. TineK har noen lekre fasettglass også. Har lagt til noen blå favoritter her


Da var ukens lille kavalkade over. Jeg drar til Stockholm i morgen invitert av Hunky Dory for å se på høstens kolleksjon. Jeg gleder meg til litt moteshow og middag med disse spennende og kreative menneskene! Bilder og rapport derfra kommer på mandag. På onsdag drar jeg til interiørmesse i Danmark. Hektiske tider, men du verden så gøy:)
Stor klem fra Ida

1 kommentar:

  1. Kjempespennende med så mange oppdateringer av butikken og hva som skjer! Gleder meg til å komme å se hva som er kommet av Bloomingville..

    SvarSlett