torsdag 13. januar 2011

Løk eller ikke løk...?

For mange år siden var jeg på en sushi restaurant i Oslo (før det ble "moderne" å spise sushi) og ble møtt av en søt japansk dame i foajeen som spurte om jeg ønsket "løk eller ikke løk". Jeg synes det var litt snodig at jeg måtte bestemme meg for det allerede før jeg hadde fått av jakka, men forsto ganske raskt at hun spurte om vi ville sitte på "røk eller ikke røk". Artig liten historie som jeg sikkert har fortalt mine venner tusen ganger...

Hos oss på Cornelias Hus sier vi ja takk til løk nå. I lange baner. For vi vil ha vår! Nå bugner butikken av Muscari, krokus, narcisser og tulipaner og vi elsker det! Det er jo litt tamt i heimen med juletreet ute og da trenger vi å friske opp med litt grlnt. Altså, ja takk til løk.

Hver onsdag jobber noen av oss på kvelden og lager nye utstillinger og vinduer. I går laget Katarina et deilig vindu med vinterroser, gamle skap og litt puter fra ByNord. Kjempefint, ikke sant?

Ellers så går dagen med til mottak av nye varer, plassering av dem og rydding. Salget begynner så smått å nærme seg slutten, men det er fortsatt mange go'biter igjen. Alle klær på salg ligger under sin egen salgskategori per merke. Du finner det her

Her er en liten smakebit fra Odd Molly sin vårkolleksjon som kom i dag. Deilige farger og herlige plagg! Ellers i dag har vi fått tannkrem fra Marvis, klær fra Andersen&Lauth og som sagt litt Odd Molly. Noe for enhver:-)
Fortsatt fin torsdag til alle!
Klemf ra Katarina, Vibeke, Amanda, Bente og Ida

4 kommentarer:

 1. Nå fikk jeg lyst til og ta en bytur og handle inn løker.
  Klem

  SvarSlett
 2. Løk planter er ett must nå
  Kan ikke få nok rett og slett
  Lekkert utstillingsvindu

  SvarSlett
 3. Hei damer,

  ja kom og kjøp løk. Det er bare så koselig. Takk for hyggelig tilbakemelding om vinduet:-)

  Ha en fin torsdagskveld!

  Klem fra Ida

  SvarSlett
 4. Løk -ja takk!! Herlig å få inn det når jula er ute...
  Og den jakka fra Odd Molly ønsker jeg meg!!
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett