fredag 21. januar 2011

Prinsessefin fredag........

Trondheim er rimelig vått og grått i dag, men det er ute...... for her inne i butikken bugner det av vår-nyheter - og det siste tilskuddet på stammen er hårpynt fra Prinsessefin. Dette er virkelig hårpynt en prinsesse verdig.

Superfin håndlaget hårpynt i de vakreste farger som kan virkelig sette prikken over i'en til både små og store prinsesser.
Vi har allerede funnet våre favoritter. Har du? Pynten er ikke bare til å sette i håret du kan også sette den på klærne dine og sette farge på slike grå hverdager som vi har i dag.

Prinsessefin blir lagt ut i nettbuttikken på mandag, men hvis du ikke kan vente til da, er det bare å ringe eller stikke innom så skal vi hjelpe deg å finne din favoritt.

Prinsessefin er ikke det eneste merket vi har fått inn varer fra denne uken. Uken vår har vært fyllt av en lang rekke høydepunkter med vareleveranser fra Timo, Maison Scotch, Greengate, Stella Cove og ikke minst Custommade.

Jeg er super-happy for at vi har fått inn dette kjempelekre danske merket i butikken og stemningen var høy når vi pakket opp det ene plagget finere enn det andre. Sarte skjorter, broderier, paljetter og delikate farger er noe av det som kjennetegner Custommade. Jeg har allerede funnet meg flere plagg som nok blir noen av mine vårfavoritter i år.


Du finner klærne fra Custommade og alle andre nyheter i nettbutikken her


Happy Friday!!


ønskes deg av Vibeke og Amanda.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar