mandag 17. januar 2011

We love Mondays! Nyheter og 70% avslag!

Ikke alle er like glade i mandager, men det er vi! Vi vet at på mandager får vi masse varer og masse blide kunder. Og i dag var intet unntak. Fra vi åpnet til langt utpå ettermiddagen fikk flere herlige leveranser. We love Mondays!

Badedraktene fra Stella Cove er til å spise opp. Digge farger og herlige mønstre, til barn og dame. Jeg skal i hvertfall ha på samme badedrakt som datteren min i sommer. Og det er i så fall ikke badedraktens feil hvis det ikke er et pent syn...:-)

Noen nye modeller fra Campomaggi kom også. Nå venter vi ikke på flere, så da er det bare å velge og vrake. Den grå vi fikk forrige uke er det bare en igjen av. Hvem blir den heldige eieren av den siste?

Basic by Ti-Mo fyker ut av butikken. Vi må supplere og til informasjon er de mest populære fargene shark, dust og offwhite. Disse fargene passer også desidert best med resten av tøyet vi får derfra. Det begynner å komme i løpet av denne uken. Lykke!

Sjekk verdens kuleste badebukse til gutt. Det er ikke dette mønsteret jeg skal ha på min badedrakt, asså... Men hadde jeg hatt en liten gutt i 3-5 års alderen hadde jeg ikke vært i tvil om hvilken badebukse han skulle ha fått!

Her er litt av det vi fikk fra Greengate i dag. Kasse på kasse skal nå pakkes ut, prises og legges i nettbutikken. Endel nye mønstre har vi fått inn. Det aller nyeste er ennå ikke ferdig produsert og vil komme til oss i begynnelsen av februar. Men vi har fått stjerner i lange baner og stjerner, det liker vi!


Something old, something new... and something blue. I LOVE kategorien vår i nettbutikken har vi denne uken noen blå favoritter som vi har lyst til å dele med dere. Alle de fine tingene i blått finner du her


Til slutt på jeg bare minne om at vi nå kjører på med 70% salg på damekolleksjonene fra høsten 2011!!! Det r altså så mange fine klær igjen at her MÅ du bare innom for å ta en titt og gjøre et kupp! Under hvert merke ligger det en salgskategori. Du finner alt under dame her

Da gjenstår det for oss å si HAPPY NY UKE!
Stor klem fra Katarina, Vibeke og Ida

1 kommentar:

  1. Oh, så masse lekkert. Tror jeg må ta meg en tur innom når jeg er blitt kvitt tvillingmagen :)
    :) Susanne

    SvarSlett