mandag 3. januar 2011

I rosens navn...vi gjør om litt

I dag har vi hatt den store ryddedagen, både i butikken, på lageret og på kontoret. Det er bare så deilig å få ryddet ut "gammel dritt", starte med blanke ark og bare vente på nyheter! vi har fått melding om masse varer som er på veg...og vi kan nesten ikke vente:-)

Vi fant noen blomster vi hadde lyst til å dele med dere. Vi festet mange små klaser med roser på en blomstertralle og det ble kjempefint! Kan fint gjøres hjemme også, hvis man har en hylle, gelender, stativ e.l.

Vi har også fortsatt igjen noen få vesker fra Campomaggi. De finner du her . Det er heller ikke lenge til de nye veskene derfra kommer. Hvilken lykke! Det finnes jo ikke kulere vesker! Verdt hver en krone, synes vi.

Se på det fine henget med Odd Molly Prespring. Herlige og vårlige plagg som faktisk nesten er utsolgt. Det som er igjen, finner du her . Absolutt verdt å ta en titt.

Vi fortsetter vår ferd med bøtte, klut, kost og feiebrett. Vi skal forresten legge ny tapet i dameavdelingen. Er det noen som har et hot tips? Vi tar i mot med takk:-)
Mandagsklem fra Katarina, Vibeke, Amanda og Ida

2 kommentarer:

 1. Gå inn på betongvegg.no - mye lekkert.
  Mur- og betongtapet...
  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Hei Marit,

  tusen takk for tipset! For noen rå tapeter. I like!

  Ha en fin kveld - Ida/Cornelias Hus

  SvarSlett