onsdag 12. januar 2011

Mest til dame...og litt til barn

Her er Amanda og Sandra. De er verdens søteste jenter som jobber her ved siden av skolen. Ikke lett å finne så pliktoppfyllende jenter nå til dags, men vi har vært så utrolig heldige med dem. De er å finne her hver lørdag og noen ettermiddager og kvelder i uken.

I dag fikk vi første del av Basic by Ti-Mo, tights med og uten nlonde, tanktopper og underkjoler. Digge farger som går i vårens toner i superduper kvalitet. We love!

Katarina tar bildene og hun er superflink! Det er hennes faste oppgave og den er veldig viktig. vi setter stor pris på tilbakemeldinger på bildene vi tar og det er bare å kommentere eller sende en mail hvis det er noe du mener er bra eller dårlig.

Til de små (og noen store) har vi fått inn de fine matboksene og drikkeflaskene med eventyrmotiver. Gullhår og de tre bjørner, bukkene bruse og prinsessen på erten er motivene vi har valgt ut. Boksene er akkurat passe store til brødskiver, litt frukt og yoghurt. Perfekt til barnehagen eller skolen. Drikkeflaskene til kald drikke med de samme motivene er også kjempebra.

Og så til slutt i dag har vi fått påfyll av Sneaky Fox sine strømpebukser som vi ikke kan leve uten. Onesize og helt supre. Med farger som passer til alle klærne vi har. De er et must-have og denne modellen med leopardmønster er superkul!
Det var dagens nyheter. Nå skal vi lage nye vinduer som dere får se bilder av i morgen. Until then; tudelu fra Katarina, Vibeke og Ida
3 kommentarer:

 1. Elsker butikken! Men som utflytta trønder så blir det sjeldne besøk, og det er jeg litt lei for. Planlegger en jentetur med Cornelias Hus som hovedattraksjon til våren <3
  Hilsen Tonje fra Lamhaugen

  SvarSlett
 2. Sandra passer perfekt til denne jobben! Dere er heldige som har fått tak i henne.

  SvarSlett
 3. Hei Tonje:-) Så koselig at du synes butikken er fin. Da har du jo noe å glede deg til når du kommer til hjemlige trakter!

  Synne, jeg er helt enig. Sandra er super!

  Ha en herlig kveld:-)

  Klem fra Ida

  SvarSlett