fredag 14. januar 2011

Uken vår

Uken begynner så smått å nærme seg slutten. Ukene flyr av gårde og det virker som en evighet siden jul. Borte er det meste av pynt og annet som tilhører julen og da må vi erstatte med noe. Løkplantene våre har mange blide damer kjøpt med seg hjem og det synes vi er så koselig:-)

Mange leveranser har funnet veien til oss i uken som har gått. Ti-Mo, Molo, Durance, Odd Molly, Andersen&Lauth, matbokser og strømpebukser. På mandag eller tirsdag får vi vårens første leveranse fra Greengate som vi bestilte før jul. Det er det mange som gleder seg til, inklusive oss!

Housedoctor har i år virkelig kommet med en superfin kolleksjon og den har vi også bestilt mye fra. Forhåpentlig kommer det også snart sammen med bestillingen vi har innen hos Bloomingville. Kusmi te i mange nye smaker bør også lande snart.
På torsdag drar Katarina og jeg til Paris for å handle inn interiør og det er jo bare årets høydepunkt for oss! En gedigen messe fyllt til randen med det fineste innen tekstiler og annet interiør. Det gledes!

Men før det står helgen for tur. Den skal tilbringes her på jobb og en liten tur til Oppdal. Der skal jeg gå på ski med familien, fyre i peisen og spise god mat. Det er livet, det!
Ha en riktig god helg, alle sammen.
Fredagskveldskos fra Katarina, Sandra, Amanda og Ida
4 kommentarer:

  1. Så mye fint på bildene!
    Hilsen Fredrikke :O)

    SvarSlett
  2. Hei, har dere lyst til å kikke innom Angel des Montagnes stand, mens dere er i Paris, her er det masse nytt og spennende til våren. Vi er i Hall 7 og dere er hjertelig velkommen:-)Det hadde vært hyggelig å hilse på dere! Tonje

    SvarSlett