fredag 7. januar 2011

Til helga kanskje...?

Personlig liker jeg å få ut jula ganske så raskt etter nyttårsaften. Ut med et tørt tre og andre gjenstander som bare en uke siden var glitrende og vakkert.

Vi i Cornelias Hus lever jo med jula konstant siden slutten av oktober, så vi er jo naturlig nok litt lei. Mange liker å bevare lunheten ved jula enda litt til...men til helga, kanskje? Tror mange velger å vaske den ut nå.

I dag fikk vi et gedigent lass med påfyll av Durance vaskemidler. Det finnes ikke noe deiligere enn å ta helgevasken med vaskemiddelet fra Durance. To dufter; klassikeren lavendel og herlig eucalyptus.
I tillegg til husvask har de jo også verdens beste oppvaskmiddel og alt du trenger til klesvasken. Det er absolutt verdt å prøve den, hvis du ikke allerede har gjort det:-)

Vi har også fått påfyll av vaskekoster og andre børster fra svenske Iris Hantvärk. Laget av det svenske blindeforbundet så der slår man jo to fluer i en smekk. Alt i alt så har vi det som skal til for å få et skinnende rent hus til helgen. Ingen unnskyldning for å utsette alt til neste helg eller til påske...
thank god it is friday!
Fredagsklem fra Katarina, Sandra og Ida

3 kommentarer:

 1. Er aldeles enig, elsker Durance.....og så er jo disse damene vi handler hos så hyggelige...
  Skal til Trondheim på kurs 7-9 februar, skal benytte sjangsen til endelig å ta en tur innom butikken.

  SvarSlett
 2. Jula er ute av huset og har allerede fått Durance-vasken sin. Jeg bruker den med lavendel, - det dufter såååå deilig etterpå. ♥

  SvarSlett
 3. Hei dere begge to:-)

  Deilig med både helg og Durance.

  Håper dere får en herlig helg, uansett hvor dere er!

  Klem fra Ida/Cornelias Hus

  SvarSlett