mandag 10. januar 2011

Let there be light...og Molo

Belysning er noe av det vanskeligste som finnes. Lampene skal gi bra med lys, lyset skal passe til det aktuelle rommet og selve lampen skal se fin ut. Tre ting, er det mulig da?

Heldigvis finnes det utrolig mye kule lamper på markedet og vi synes at vi har masse, masse fine lamper! Vi har fra BTC, Jieldé, NUD og mange andre. Lampene som er avbildet her kommer fra en belgisk leverandør som har spesialisert seg på lamper i industriell stil. De er heller ikke kostbare.

Hvor kult er det ikke med denne på gutterommet, kontoret eller en kommode i gangen? For eksempel. Den gir superfint lys og er i tillegg helt annerledes de fleste andre lamper du ser dundt omkring. Good combination. Prisen er 1499,-. Lampene våre finner du her . De som ikke ligger der per i dag, blir lagt dit i morgen:-)

I dag fikk vi vårens klær fra Molo. Herlige barneklær i super kvalitet som bare roper; VÅR!!! Alt ligger ute i nettbutikken her

Da var vi igang med en ny uke med masse forventinger om nye leveranser. Vi går inn i en morsom periode med nyheter nesten hver dag. Vi er spent!
Stor klem fra Katarina, Vibeke og Ida
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar